Štýlová prezentácia produktov v NAY

Výstavná stena LUMINA je modulárny prvok pre vystavenie produktu, doplnený o dizajnové podsvietenie, ktoré priťahuje pozornosť zákazníkov. Predajné plochy predajní majú zväčša zadefinované svetelné zóny a v miestach, kde je vyžadované tlmené svetlo, ľahko vzbudíte záujem pomocou týchto panelov. Osvetlenie je zároveň dostatočne vyzývavé, aby upozornilo aj v plne osvetlených častiach predajne.

Prečítať

Zväčšujeme kapacitu skladov

Našim obchodným partnerom potrebujeme garantovať dostatočnú skladovú zásobu produktov, aby sme vedeli byť flexibilní a preto sa posúvame aj v tomto smere. Najnovšie výrazne zväčšujeme skladové priestory, dopĺňame veľkokapacitné regály a inštalujeme novú dátovú sieť. Upravujeme a optimalizujeme aj jednotlivé logistické skladové procesy, čo je jedna z podmienok byť pripravený na budúcnosť a na nové požiadavky klientov.  

Prečítať

Nová nákladová plošina

Denne sa v našom sklade presúvajú stovky balíkov, krabíc a paliet. Naskladňuje a expeduje sa tovar každý deň. V rámci rýchlejšej a zároveň bezpečnejšej manipulácie, sme inštalovali nákladovú plošinu, ktorá sa prispôsobí vykládke – z boku alebo zo zadnej časti prepravujúceho vozidla. Povrch je odolný a protišmykový. Výrazne sme zväčšili vstupnú bránu a vymenili ju za automatickú, ktorá zabezpečí rýchlejšiu manipuláciu s tovarom pri vykládke a nakládke. Dávame si záležať nielen pri výbere kvalitných produktov a služieb pre našich klientov, ale zároveň, aby sme vedeli zabezpečiť flexibilnú manipuláciu a prepravu našich produktov pre vašich zákazníkov.

Prečítať